|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
||||
|
||||
BANLAR:
ölene kadar istenilen tüm binalara saldırılabilir. Girilen bir koridor dışındaki binalara saldırılması için, o koridordan creep yardımı olması zorunluluğu yoktur.
Son başvuru tarihi 10 Mart 2010 dur.
Konu WoLKHaN tarafından (23-02-2010 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir. |
| TRDotA.Com`a Destek Olmak İçin Lütfen Reklamlara Tıklayın |
|
|
|||
|
|||
|
Az önce ödül farklıydı dimi yoksa benmi yanlış gördüm yeni uyandımda
|
|
|
||||
|
||||
|
why 6.64?
Sırf kişisel kazançları için Sentinel'in emrindedir.Alchemistin amacı bitmek bilmez araştırmaları için servet edinmektir.Bu kalpsiz goblin vaadedilen ödüllerin peşindedir bu ödülleri nası aldığının onun için bi önemi yoktur.O seçtiği düşmanlarını zehirli karışım ile kötürüm bırakır yada çürütücü asitle sırılsıklam eder.Onların can çekişen inlemelerine rağmen başlarından ayrılmaz.Her ne kadar insanlık dışı ve vahşice tanınmış olsada güçlü Scourgeları özel iksiri ile felçe uğratmayı başarır. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Stable map
|
|||
|
|||
|
Stable Map: 6.64
|
|
|
|||
|
|||
|
ne bilim mesela gosugamers'ta millet neden eski mapte oynuyorsunuz diye sormuşlardı. Ve şuan nerdeyse bütün oyunlar 6.66b üzerinden oynanıyor. hoş ne farkederde maksadım güncel haritada daha zevkli olur.
|
||||
|
||||
|
turnuvaya katılan takımlardan tek tek görüş alınıp en son harita ile oynanabilir
|
|||
|
|||
|
Çok güzel hayırlı olsun diyorum ancak 32 takım katılması gerçekten çok zor bence min 16 hedefiyle yola çıkmak lazım..
Ayrıca artık her turnuvada stable 6.64 olmasına rağmen 6.66b oynanıyor yani çoğu insan 6.66b oynanması taraftarı olur sanırım =) Hadi bakalım başarılar |
|
|
|||
|
|||
|
buyuk bi bug bulunmadikdan sonra guncel versionda oynamak iyi olur
Konu jazzgir tarafından (09-02-2010 Saat 01:42 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|||
|
|||
|
şampiyon belli yine de herkese başarılar .
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|