|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
yok be ben dalgasına dedim.sabah sabah dersten geldim biraz enerjiğimde öyle yazasım geldi
Sırf kişisel kazançları için Sentinel'in emrindedir.Alchemistin amacı bitmek bilmez araştırmaları için servet edinmektir.Bu kalpsiz goblin vaadedilen ödüllerin peşindedir bu ödülleri nası aldığının onun için bi önemi yoktur.O seçtiği düşmanlarını zehirli karışım ile kötürüm bırakır yada çürütücü asitle sırılsıklam eder.Onların can çekişen inlemelerine rağmen başlarından ayrılmaz.Her ne kadar insanlık dışı ve vahşice tanınmış olsada güçlü Scourgeları özel iksiri ile felçe uğratmayı başarır. |
| TRDotA.Com`a Destek Olmak İçin Lütfen Reklamlara Tıklayın |
|
|
||||
|
||||
|
Buna sevindim
çünkü gerçekten düşündüklerimin hepsini anlatıyordu bunun yanlış anlaşılması beni üzerdi
|
|
|
|||
|
|||
|
abi dota nedir ki? ülkemizdeki geleneksel spor mu? tamam türkiyede dota gelişmiyorda türkiyede gelşen bi spor söyleyin? (futbol mu adjashkd) o yüzden pc gibi bi konuda dünyayla yarışmaya gerek yok. Çok fazla pro olan lmde dota biticek demiş. Garena battle bitmeden w4 çıkıp dota mapı gelmeden bitmez. Bu bir oyun
|
|
|
|||
|
|||
|
lm diyosa dota bitmiştir diye bitmiştir abi ben zaten hacca gidecem 2 güne
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
garena kapanmazsa dota bitmez.
|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar burda dotanın gelişmesi konu değil biz gelişmesi için bu turnuvada ne yapabiliriz nasıl geliştiririz nasıl katılımı arttırabiliriz? bunları konusalım gelişir gelişmez muhabbeti bize bir şey kazandır maz...
aglamak icin gozden yas mi akmali? dudaklar guluyorken insan agliyamaz mi? VICTOR HUGO ula Herkes ADAM olmus forumlarda ADAMIZ diye geciniyor.Bir biz ADAM olamadik...gerci ADAMLIK buysa birakin kalsin...
|
|
|
||||
|
||||
|
Turnuva başvurusu kapatılmış turnuva iptal edilmiştir.Ücretsiz bir lig portalı oluşturmaktayız.Çok kısa bir süre içersinde hayata geçiricez.Portalın ufak tefek eksikleri kaldı.Sitenin son hali aşağıdaki gibidir.
Konu WoLKHaN tarafından (10-03-2010 Saat 12:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
açıkçası bu beni heyecanlandırdı...
aglamak icin gozden yas mi akmali? dudaklar guluyorken insan agliyamaz mi? VICTOR HUGO ula Herkes ADAM olmus forumlarda ADAMIZ diye geciniyor.Bir biz ADAM olamadik...gerci ADAMLIK buysa birakin kalsin...
|
|
|
||||
|
||||
|
Lig sitesi imba ötesi.
Liglerin isimlerini de verelim... 1ci lig: League of Abyss 2ci lig A ve B: League of Heaven A + League of Heaven B herkesin gönlünce takımıyla gelip lige kayıt olabilir, katılım istikrarı sağlayarak bu enfes girişimin parçası olabilirsiniz. Açıkçası turnuvaları, şunları bunları geçersek şimdiye kadar türkiyede yapılmış, en çok emek verilmiş haftalardır hazırlanan, çok detaylı bir(tek) lig sitesi. Çok sayıda takımın katılımına olanak veren, türkiyenin istisnasız en kapsamlı dota oluşumu. Desteklerinizi esirgemeyiniz. Turnuva iptali için de üzülmeyin... Bakın bir kapı kapanırken, başka bir kapı açılıyor
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|